Jäger Music wordt 5 jaar en dat wordt keihard gevierd!
Niet zomaar een dagje, maar 5 maanden lang.

Wat is Jäger Music?

Jägermeister is al sinds de jaren '90 actief in de muziekwereld, en heeft door de jaren heeft door de jaren heen acts en events van wereldklasse ondersteund en georganiseerd. Jäger Music is een platform dat opkomende artiesten support en een podium geeft. Sinds 2012 helpen we muzikanten en kunstenaars naar een hoger platform en werken we trots samen met wereldact Yellow Claw en een scala aan andere artiesten.  

DJ Program en festivals

Het Jäger Music DJ Program ontdekt en ondersteunt een selecte groep artiesten met promotie en optredens met behulp van een uitgebreid creatief netwerk.  Deze talenten krijgen via het Jäger Music DJ Program de ondersteuning om de volgende stappen te kunnen maken in hun carrière. 

Naast ondersteuning aan talent zorgt Jäger Music ook voor vertier op Festivals als Bungalup, Amsterdam Open Air, Paaspop, Valtifest, Where The Wild Things Are en Zwarte Cross. Van de huiselijke gezelligheid van de Bejaardenbingo, via de glitter en glamour in de jaren negentig televisiestudio van de Sterrenjacht, tot uitdagende speurtochten op een bungalowpark met The Quest for the Jägerfest. 
56 events, ja echt 

Jägermeister bestaat uit 56 ingrediënten, dus vieren we het vijfjarig bestaan van Jäger Music ook 56 keer! De komende 5 maanden kun je hier steeds kans maken op een goodie, kaarten voor bijzondere feestjes of andere gekkigheid. Ook releasen we exclusieve video’s, tracks en andere content rondom de artiesten. Daar wil je bij zijn! 

Hoe kan ik meedoen?

Je maakt kans door de juiste instructies per win-actie op te volgen. We posten elke nieuwe actie op onze social media kanalen. Om te beginnen kun je het beste de hashtag #jagermusic5yr op je voorhoofd laten tatoeëren, op je kussen laten borduren en natuurlijk overal verspreiden!


 

 

Jäger Music wordt 5 jaar en dat wordt keihard gevierd!
5 maanden lang, 56 keer party. Doe mee.
Gebruik pijltjes
Een Miljoen Dromen
Bekijk onze prachtige docu hier!
Klik hier
00
56